Biofarma Košík, okres Nymburk

English galerie    kontakt   

English

Chcete poznat, co je to zážitková gastronomie? U nás ji naleznete!

Vše se odvíjí od našeho Mistra kuchaře, pana Václava Košnáře, nedávno oceněného plaketou kuchař roku. Pan Košnář dal naši restauraci styl - zaměření na českou a slovenskou kuchyni, výběr receptů i způsob servírování. S tím se pojí i celková výzdoba stolů odpovídající příležitosti a ročnímu období.Typickým jídlem jsou brynzové halušky nebo halušky se zelím a uzeným, praváslovenská kapustnice, pečené jehněčí na několika zpôsobů a další oblíbená jídlajako je kachna, pečené pstruhy a další podle dopředu sjednané dohody skuchařem. Jako předkrm je oblíbené sýrové prkýnko výlučně složené ze sýrů vyráběných na farmě.

Oblíbený desert jsou lívance se smetanou a bezinkovým džemem.

Stačí zavolat a stůl si rezervovat co nejdřve.

Díky velkému zájmu a omezené kapacitě restaurace rezervace zejména v letní sezoně nutností. Výhodou však je, že se na menu můžete s mistrem kuchařem domluvit /325514850/ a je přímo pro Vás připravené na domluvenou hodinu.

DOBROU CHUŤ !!!!




Jídelní lístek

Tradiční nabídka

Sýrové prkýnko malé 200G velké 400G 185 Kč/320 Kč
Tradiční slovenská kapustnice Malá/velká 65 Kč/ 85 Kč
Brynzové halušky / Halušky s uzeným a se zelím 120 Kč
Domácí jehněčí speciality s bramborovými noky a červeným zelím 340 Kč
Jehněčí paprikáš se zakysanou smetanou a haluškami 340 Kč

Kachna na kmíně s bramborovými noky a červeným zelím

340 Kč
Zeleninový salát se sýrem 130 Kč
Domácí lívanečky se zakysanou smetanou a bezovým džemem 90 Kč

Jídlo si prosím objednejte dopředu a domluvte

přímo s kuchařem. Rádi Vám připravíme

menu podle Vašeho přání a našich možností.

Objednávky pro větší skupiny nad 10 lidí,

svatby, narozeniny je lepší domluvit na místě.

tel. 325514850